Boels-Dolmans heeft selectie voor 2016 rond
Foto: Sirotti
dinsdag 3 november 2015 om 14:56

Boels-Dolmans heeft selectie voor 2016 rond

De formatie van Boels-Dolmans Cycling voor volgend seizoen is compleet. De contractverlenging van de Duitse Romy Kasper brengt het totaal aantal rensters op elf. De Nederlandse ploeg meldt dat er verder niemand meer zal vertrekken of bij zal komen.

Het tiental dat dit seizoen al voor de ploeg reed, blijft binnenboord. Dat betekent dat onder anderen wereldkampioene Lizzie Armitstead en de Nederlandse troeven Ellen van Dijk, Chantal Blaak en Demi de Jong ook in 2016 het shirt van Boels-Dolmans dragen. De Canadese Karol-Ann Canuel is de enige nieuwkomer.

“We zijn erg succesvol geweest dit jaar”, zegt manager Danny Stam op de officiële website. “Dat had mede te maken met de balans in het team. We zijn erg blij dat we iedereen hebben weten te behouden en zelfs iemand als Canuel hebben kunnen toevoegen. Zij past perfect in de huidige formatie.”

Selectie Boels-Dolmans Cycling voor 2016:
flag-gb Lizzie Armitstead
flag-nl Chantal Blaak
flag-ca Karol-Ann Canuel
flag-nl Demi de Jong
flag-dk Amalie Dideriksen
flag-us Megan Guarnier
flag-de Romy Kasper
flag-lu Christine Majerus
flag-pl Kasia Pawlowska
flag-us Evelyn Stevens
flag-nl Ellen van Dijk

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
3 november 2015 15:30
was een sterke ploeg in 2015 en zal in 2016 wederom sterk voor de dag komen, zitten veel rensters in met mogelijkheden op succes
3 november 2015 15:45
@Billi ik denk dat ze alleen nog maar sterker worden. Canuel is een goede renster en ik verwacht eigenlijk wel een stap bij Dideriksen en De Jong.

Het is nog even afwachten hoe de opvolger van Velocio eruit gaat zien qua rensters, maar naast Rabo en Wiggle is dit wel een van de sterkste damesploegen.
3 november 2015 20:16
Beetje een inkopertje Linus als er niemand weggaat dat de ploeg sterker is geworden ;)
3 november 2015 21:46
@petoi hoeft niet. Als je alles hetzelfde houdt en er zit geen groei meer in? ;) Hier zit nog jong talent in.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.