Bookmakers voorspellen: Van Aert tegen de wolven in Omloop Het Nieuwsblad
vrijdag 25 februari 2022 om 16:32

Bookmakers voorspellen: Van Aert tegen de wolven in Omloop Het Nieuwsblad

Ad Zaterdag gaat het wielerseizoen écht van start met het Vlaams Openingsweekend. Daarin is Omloop Het Nieuwsblad de eerste graadmeter voor de mannen die de Vlaamse klassiekers met rood omcirkeld hebben in hun agenda’s. Samen met Bingoal.be zetten we de namen op een rij van de mannen van wie verwacht wordt dat zij mee gaan strijden om de winst.

Kasper Asgreen noemde Omloop Het Nieuwsblad een loterij, omdat niemand weet hoe hij er exact voor staat op de kasseien ten opzichte van de concurrentie. Niets van dat alles, denkt Bingoal. Het wedkantoor schuift Wout van Aert resoluut naar voren als topfavoriet. De Belgisch kampioen van Jumbo-Visma heeft een quotering gekregen van 4.00 en dat betekent dat jij je inzet op WVA vier keer terugkrijgt. Een mooie bonus, uiteraard.

Toch heeft hij aangegeven nog niet in topvorm te zijn. Dat is overigens ook niemand bij Quick-Step Alpha Vinyl, maar die lijken wel de grootste uitdagers van Van Aert te zijn. Met Yves Lampaert voorop, waarvoor de bookmaker jouw inzet tien keer terugbetaald bij winst. Kasper Asgreen (x12), Florian Sénéchal (x18) en Zdeněk Štybar (x30) leveren je ook een behoorlijke som geld op als zij winnen en jij daarop hebt ingezet.

Wint Wout van Aert Omloop Het Nieuwsblad? Zet in & win!


Sterke blokken
Naast de Belgische en Nederlandse ploeg, zijn er meer sterke formatie actief tussen Gent en Ninove. Wat te denken van INEOS Grenadiers? De Britten schuiven twee kopmannen naar voren. Tom Pidcock werd vorig jaar derde in Kuurne-Brussel-Kuurne en zou ook hier zijn partij kunnen meeblazen. Wat heet: volgens Bingoal is Pidcock (x12) zelfs podiumkandidaat. Ethan Hayter zou ook zeker kunnen winnen. Hij levert alleen veel meer op: 25 keer je inzet.

Dan heb je ook nog Bahrain Victorious. Zij brengen Europees kampioen Sonny Colbrelli en Sloveens kampioen Matej Mohorič aan het vertrek. De titelverdediger in Parijs-Roubaix levert je bij winst 25 keer je inzet op, in het geval van de Sloveen is dat twintig keer zo. Dan is er ook nog Jasper Stuyven (x20), die tijdens het Openingsweekend zijn seizoen begint. Bij Jumbo-Visma overigens ook meer outsiders: Tiesj Benoot (x40) en Mike Teunissen (x80).

Een Britse zege in Ninove? Zet in & win!


Mannen in vorm leveren duiten op
Ook opvallend: een aantal renners hebben in het voorseizoen al laten zien heel goed in vorm te zijn. Bingoal heeft dat niet meteen doorgerekend in de quoteringen en dus zouden zij je nu wel gouden bergen kunnen bezorgen. Wat te denken van Tim Wellens (x20), Anthony Turgis (x30), Alexey Lutsenko (x40), Bryan Coquard (x40), Alexander Kristoff (x60) én Amaury Capiot. Onze landgenoot steekt in de vorm van zijn leven. Bij winst is hij liefst x60 waard.

Dan zijn er uiteraard ook nog de usual suspects. Maar volgens Bingoal horen kleppers als Greg Van Avermaet, Sep Vanmarcke, Peter Sagan, Søren Kragh Andersen (alle vier x40), Michael Valgren (x60), Stefan Küng (x60), Flroian Vermeersch (x80), Oliver Naesen (x80) en John Degenkolb (x80) niet bij de favorieten. Matteo Trentin (x25) dan weer wel, maar kijk vooral uit naar zijn ploegmaat. De jonge Alessandro Covi (x30) is de grote dark horse.

Zegeviert een dark horse in de openingsklassieker? Zet in & win!


Verhoog jouw noteringen met +25%

Bingoal heeft speciaal voor Omloop het Nieuwsblad een aantrekkelijke actie opgezet. Indien jij je inschrijft voor deze promotie, dan worden jouw noteringen met +25% verhoogd. Een unieke kans om jouw wielerkennis te verzilveren. Laat deze actie daarom niet aan je voorbijgaan.

Wie wint Omloop het Nieuwsblad? Verhoog tijdelijk je odds met maar liefst +25%


Bekijk hier alle quoteringen voor het wielrennen

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.