BORA-hansgrohe heerst in Oostenrijk: Grosschartner kampioen, gevolgd door vier ploeggenoten
foto: Cor Vos
zondag 26 juni 2022 om 15:07

BORA-hansgrohe heerst in Oostenrijk: Grosschartner kampioen, gevolgd door vier ploeggenoten

BORA-hansgrohe heeft verschroeiend hard uitgehaald op het Oostenrijks kampioenschap. De Duitse WorldTour-ploeg ziet in de top-5 alleen maar eigen renners terug. Felix Grosschartner mocht Oostenrijks kampioen worden.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In dezelfde tijd eindigden Patrick Gamper, Lukas Pöstlberger, Patrick Haller en Marco Haller. De vijf renners reden in de 195 kilometer lange koers rond Judendorf ver weg van het peloton: slechts twaalf renners haalden de finish.

Op 2 minuten en 26 seconden eindigde Manuel Bosch (Hrinkow Advarics) nog als dichtste in de buurt van het BORA-hansgrohe-kwintet. Ricardo Zoidl (+9 minuten en 26 seconden) en Tobias Bayer (+11 minuten en 12 seconden) finishten op nog veel grotere afstand.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.