BORA-hansgrohe met Großschartner en Schelling naar Tour de La Provence
foto: Cor Vos
dinsdag 9 februari 2021 om 10:39

BORA-hansgrohe met Großschartner en Schelling naar Tour de La Provence

BORA-hansgrohe trekt met meerdere klimmers naar de Tour de La Provence. De Duitse WorldTour-formatie rekent vanaf donderdag onder meer op Felix Großschartner, Patrick Konrad en Nederlander Ide Schelling.

Großschartner reed eerder deze maand al de Ster van Bessèges. De besnorde Oostenrijker begon de ronde met een vervelende valpartij en deed verder niet mee om de eindzege. De 27-jarige klimmer eindigde wel als vijftiende in de afsluitende tijdrit in Alès. Voor Schelling en Konrad is het hun eerste wedstrijd van het seizoen.

BORA-hansgrohe trekt met een jonge selectie naar de Tour de La Provence. Voor neoprofs Giovanni Aleotti en Matthew Walls is het een bijzonder moment, aangezien ze zich in het zuiden van Frankrijk mogen opmaken voor hun profdebuut. Matteo Fabbro en Frederik Wandahl maken de selectie compleet.

De Tour de La Provence begint aankomende donderdag en eindigt na vier etappes op zondag. In de derde etappe trekken de renners naar skistation Chalet Reynard, gelegen op de flanken van de iconische Mont Ventoux.

Selectie flag-de BORA-hansgrohe voor flag-fr Tour de La Provence (11-14 februari) 
flag-it Giovanni Aleotti
flag-it Matteo Fabbro
flag-at Felix Grossschartner
flag-at Patrick Konrad
flag-nl Ide Schelling
flag-gb Matthew Walls
flag-dk Frederik Wandahl


Voorbeschouwing: Tour de La Provence

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.