BORA-hansgrohe met Jordi Meeus in Brabantse Pijl
Ide Schelling - foto: Cor Vos
zondag 11 april 2021 om 16:12

BORA-hansgrohe met Jordi Meeus in Brabantse Pijl

BORA-hansgrohe heeft de selectie voor de Brabantse Pijl op papier. De Duitse WorldTour-ploeg rekent onder meer op twee twee talenten uit de Lage Landen: Ide Schelling en Jordi Meeus staan woensdag aan de start.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Ook klassiekerkopman Nils Politt is van de partij in de Brabantse Pijl. Hij vindt naast Schelling en Meeus ook Marcus Burghardt, Patrick Gamper, Martin Laas en Frederik Wandahl aan zijn zijde in de ploeg van BORA-hansgrohe.

Vorig jaar reed Ide Schelling namens BORA-hansgrohe de beste uitslag in de Brabantse Pijl. De jonge Nederlander werd dertiende. De vorm van Schelling is goed: in de Ronde van het Baskenland toonde hij zich in de aanval en werd hij achtste in de zware tijdrit.

Selectie BORA-hansgrohe voor de Brabantse Pijl 2021 (14 april)
flag-de Marcus Burghardt
flag-at Patrick Gamper
flag-ee Martin Laas
flag-be Jordi Meeus
flag-de Nils Politt
flag-nl Ide Schelling
flag-dk Frederik Wandahl

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.