BORA-hansgrohe met Jordi Meeus in Ronde van Vlaanderen
foto: Cor Vos
vrijdag 1 april 2022 om 08:51

BORA-hansgrohe met Jordi Meeus in Ronde van Vlaanderen

BORA-hansgrohe op Twitter hun selectie vrijgegeven voor Ronde van Vlaanderen van aanstaande zondag vrijgegeven. Onder meer Danny van Poppel en Nils Politt, die afgelopen woensdag nog vijfde werd in Dwars door Vlaanderen, zijn te vinden in de selectie.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Politt reed woensdag een sterke koers, door samen met Kelland O’Brien stand te houden in de kopgroep nadat ze in de vlucht van de dag zaten. De vijfde plaats van Politt was een opsteker voor BORA-hansgrohe, want veel ereplaatsen hadden ze nog niet dit voorjaar.

Verder in de selectie vinden we Belg Jordi Meeus, Marco Haller, Jonas Koch, Martin Laas en Ryan Mullen. Voor de 23-jarige Meeus zal het de eerste keer zijn dat hij de Ronde gaat rijden bij de profs. Eerder dit seizoen reed hij al een aantal voorjaarsklassiekers zoals Omloop Het Nieuwsblad en Gent-Wevelgem, maar daarin kon hij nog niet overtuigen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.