BORA-hansgrohe met Kelderman en Vlasov in Giro dell’Emilia
foto: Cor Vos
woensdag 28 september 2022 om 14:34

BORA-hansgrohe met Kelderman en Vlasov in Giro dell’Emilia

BORA-hansgrohe heeft de selectie voor de Giro dell’Emila, die aankomende zaterdag wordt gereden, bekendgemaakt. De grootste namen bij het team zijn de Nederlander Wilco Kelderman en de Rus Aleksandr Vlasov.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De selectie bestaat verder uit de Duitser Emanuel Buchmann, de Oostenrijker Patrick Konrad en de Italianen Matteo Fabbro, Cesare Benedetti en Giovanni Aleotti.

Bij de Duitse formatie zullen de ogen vooral gericht zijn op Vlasov. In 2020 wist hij de Giro dell’Emilia namelijk al eens op zijn naam te schrijven door onder andere João Almeida en Diego Ulissi te verslaan. De Rus kwam toen nog uit voor Astana.

Selectie BORA-hansgrohe voor flag-it Giro dell’Emilia (zaterdag 1 oktober)
flag-it Giovanni Aleotti
flag-it Cesare Benedetti
flag-de Emanuel Buchmann
flag-it Matteo Fabbro
flag-nl Wilco Kelderman
flag-at Patrick Konrad
Aleksandr Vlasov

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.