BORA-hansgrohe met Peter Sagan, Nils Politt en Jordi Meeus in Parijs-Roubaix
foto: Cor Vos
donderdag 30 september 2021 om 11:10

BORA-hansgrohe met Peter Sagan, Nils Politt en Jordi Meeus in Parijs-Roubaix

BORA-hansgrohe stuurt met Peter Sagan en Nils Politt twee kopmannen naar Parijs-Roubaix. De Duitse formatie heeft met Sagan de winnaar van 2018 in de gelederen. Politt werd tweede in de meeste recente editie van Parijs-Roubaix, die van het voorjaar van 2019.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Sagan en Politt krijgen een sterke ploeg mee voor de Hel van het Noorden. Maciej Bodnar en Daniel Oss zorgen voor de ervaring, terwijl Duits kampioen en allrounder Maximilian Schachmann en de Belgische neoprof Jordi Meeus hun debuut gaan maken in Roubaix. Juraj Sagan maakt het zevental van BORA-hansgrohe compleet.

Ook Cofidis heeft haar selectie voor Parijs-Roubaix bekendgemaakt. De kopman is toekomstig Jumbo-Visma-renner Christophe Laporte. Hij krijgt onder meer de Belg Piet Allegaert, die in 2017 zeventiende werd, met zich mee.


Selectie BORA-hansgrohe voor Parijs-Roubaix 2021 (3 oktober)
flag-pl Maciej Bodnar
flag-be Jordi Meeus
flag-it Daniel Oss
flag-de Nils Politt
flag-sk Juraj Sagan
flag-sk Peter Sagan
flag-de Maximilian Schachmann

Selectie Cofidis voor Parijs-Roubaix 2021 (3 oktober)
flag-be Piet Allegaert
flag-ch Tom Bohli
flag-pt André Carvalho
flag-lu Jempy Drucker
flag-fr Eddy Finé
flag-fr Christophe Laporte
flag-pl Szymon Sajnok

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.