BORA-hansgrohe niet van start in Bretagne na positieve Covid-19 test
© Cor Vos
dinsdag 25 augustus 2020 om 11:59

BORA-hansgrohe niet van start in Bretagne na positieve Covid-19 test

BORA-hansgrohe is deze ochtend niet van start gegaan in de Bretagne Classic. Reden: een positieve coronatest van een van hun renners. Dat meldt het team in een persbericht, waarin voorlopig wel verzwegen wordt om wie het precies gaat.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Een van de renners heeft een positief resultaat ontvangen van de 3-dagen test, ondanks een negatief resultaat bij de 6-dagen test”, meldt het persbericht van BORA-hansgrohe. “Het gevolg is dat de volledige ploeg zich heeft teruggetrokken uit de Bretagne Classic. Alle nodige maatregelen richting contact tracing zijn onmiddellijk uitgevoerd.”

“Alle renners en stafleden die in onmiddellijk contact zijn geweest met de renner, gaan nu in zelf-quarantaine, zoals het protocol voorschrijft. De betreffende renner vertoont geen symptomen of ziekteverschijnselen”, besluit de mededeling. Om welke renner het gaat, weten we voorlopig niet.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.