BORA-hansgrohe verlengt met Majka, Poljanski en McCarthy
foto: BORA-hansgrohe
maandag 20 augustus 2018 om 10:48

BORA-hansgrohe verlengt met Majka, Poljanski en McCarthy

BORA-hansgrohe heeft een drietal renners langer aan zich kunnen binden. Zowel Rafał Majka, Pawel Poljanski als Jay McCarthy verlengt tot eind 2020 bij de ploeg van Ralph Denk.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
De drie renners kwamen gezamenlijk over van Tinkoff eind 2016 en blijven nog minimaal twee jaar langer samen rijden. “Ik ben erg blij dat ik nog twee jaar voor BORA-hansgrohe mag koersen”, aldus Majka in het persbericht van de Duitse formatie. “De laatste anderhalf jaar waren niet goed, maar ik ben goed voorbereid op de Vuelta en hoop succes te kunnen boeken op de Spaanse wegen.”

Ook Poljanski en McCarthy zijn erg blij met hun verlenging. “BORA-hansgrohe is één van de beste teams in de wereld en ik ben erg trots dat ik nog twee jaar mag blijven”, zegt Poljanski. “Ik ben de laatste twee jaar flink gegroeid als renner en ik voel me dan ook vereerd dat ik er de komende seizoenen nog bij ben”, aldus McCarthy.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
20 augustus 2018 10:54
Is het feit dat Buchmann hier niet tussen staat misschien goed nieuws m.b.t. de aangekondigde versterkingen van Sunweb?
    20 augustus 2018 11:07
    Zeker interessant dat Buchman hier niet tussen staat. Ik verwacht dat Buchmann zeker wel een optie heeft tot verlenging had bij Bora. Is het mogelijk dat hij wellicht de Vuelta afwacht om te kijken of er nog een interessanter offer komt? Of is dit te laat voor een transfer?
20 augustus 2018 11:10
Bora maakte haar Tourselectie bekend op alfabet. Ze zijn de B en de M nu al voorbij.
    20 augustus 2018 11:22
    En de K ook, maar volgens die logica blijft er wel wat weinig over van de ploeg.
20 augustus 2018 16:36
Ik vond BORA uitstekend in de Binck Bank. Goed bezig, vooral in de vlakke koersen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.