BORA-hansgrohe ziet contract met sponsor hansgrohe tot 2021 verlengd worden
foto: Cor Vos
dinsdag 3 december 2019 om 11:07

BORA-hansgrohe ziet contract met sponsor hansgrohe tot 2021 verlengd worden

Goed nieuws voor BORA-hansgrohe. De ploeg ziet het contract met sponsor hansgrohe tot en met 2021 verlengd worden. De Duitse sponsor is sinds 2017 verbonden aan het ambitieuze WorldTour-team. 

Op 22 september verschijnt de nieuwe najaars-editie van RIDE. In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

Manager Ralph Denk is tevreden met de contractverlenging van de sponsor. “We zijn erg verheugd over deze verlenging”, zo laat hij weten. “Het is een mooi gebaar van de sponsor na het harde werken van de renners en het team dit seizoen om succesvol te zijn op de weg. Met BORA en hansgrohe aan onze zijde zijn we op weg om het beste team ter wereld te worden.”

Ook Hans Jürgen Kalmbach, de CEO van hansgrohe, kijkt tevreden naar de samenwerking. “We zijn trots op de prestaties van ons team. Deze hebben veel naamsbekendheid gegeven aan ons merk. De positieve impact op onze reputatie heeft ons doen besluiten om het contract te verlengen. Samen met het team kijken we ernaar uit om dit succesverhaal voort te zetten”, aldus Kalmbach.

BORA heeft net als hansgrohe nog een contract met BORA-hansgrohe tot en met 2021.

Geef een reactie