Boris Vallée kampt met hersenschudding na val op training
foto: Cor Vos (archief)
donderdag 16 juli 2020 om 17:17

Boris Vallée kampt met hersenschudding na val op training

Boris Vallée zal het enkele dagen rustig aan moeten doen, aangezien de renner van Bingoal-Wallonie Bruxelles een hersenschudding heeft opgelopen bij een valpartij op training. “Ik hoop zo snel mogelijk weer terug te keren”, aldus Vallée.

De 27-jarige renner kwam ten val in Welkenraedt, de uitvalbasis voor een trainingskamp van zijn ploeg Bingoal-Wallonie Bruxelles. Het gebeurde tijdens een sprinttraining. “Ik viel op mijn hoofd, maar mijn helm wist de grootste klap op te vangen. Ik heb een nachtje in het ziekenhuis moeten doorbrengen, maar ben nu weer thuis.”

“Ik zal wel enkele dagen niet kunnen fietsen. Ik moet nu zoveel mogelijk in een donkere ruimte blijven. Ik word ook goed onder handen genomen door de fysiotherapeut en de osteopaat voor mijn nek en rug. Ik hoop zo snel mogelijk weer op de fiets te zitten. Ik wil er meteen staan tijdens de eerste wedstrijden.”

De rappe Vallée is bezig aan zijn eerste seizoen bij Bingoal-Wallonie Bruxelles. Hij reed in het verleden voor Lotto Soudal, het Franse Fortuneo en Wanty-Gobert.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.