Bos vraagt Rabo-treintje in 2010
dinsdag 8 september 2009 om 12:19

Bos vraagt Rabo-treintje in 2010

Hoewel hij benadrukt dat het nog niet definitief is, heeft Theo Bos al veel zin in het wielerseizoen 2010 bij de Rabobank ProTour-ploeg. De Nederlander zit momenteel een schorsing uit voor het voorval met Daryl Impey. In de Sportweek vertelt hij dat hij graag een treintje voor zichzelf ziet klaarstaan volgend jaar.

Een Rabo-treintje in de sprint is een fenomeen dat we de afgelopen jaren niet veel gezien hebben. Hoogstens voor de Aussie Graeme Brown. “Oscar Freire doet het bij Rabobank in z’n eentje in de sprint”, weet Bos ook, “maar op die manier is het voor mij erg moeilijk. Ik denk dat het ook bij Rabobank mogelijk is om een treintje als bij Garmin of Columbia te formeren. Dat moet het streven zijn. Als dat niet gebeurt, wordt het voor mij heel lastig.”

“Ik heb al informele gesprekken met Harold Knebel en de begeleiding gevoerd. Normaal gesproken maak ik in januari de overstap naar de ProTour-ploeg van Rabobank. Ook heb ik met Lars Boom gesproken en hem lijkt het mooi om zo’n trein op poten te zetten. Daar spreekt veel vertrouwen uit. Binnenkort weet ik meer, zullen er dingen concreet worden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.