Bouhanni: “Ik ben in gesprek met meerdere teams”

donderdag 28 februari 2019 om 14:28
Bouhanni: “Ik ben in gesprek met meerdere teams”

foto: ASO

Waar ligt de toekomst van Nacer Bouhanni? De Franse sprinter heeft een aflopend contract bij zijn ProContinentale werkgever Cofidis, en kijkt daarom ook met een schuin oog naar andere ploegen. “Ik ben met meerdere teams in gesprek”, zo vertelde Bouhanni recent aan Cyclingnews.

“Ik heb contact met een paar Franse ProContinentale ploegen, maar ook met enkele buitenlandse WorldTour-formaties”, zo laat de Franse sprinter weten. Een keuze heeft Bouhanni echter nog niet gemaakt. “Het is nog te vroeg om te zeggen waar mijn toekomst ligt.”

“Er zijn zeker gesprekken gaande, maar op dit moment weet ik het nog niet. Ik heb ook geen haast. Al denk ik wel dat de knoop snel zal worden doorgehakt. Ik wil vooral een weloverwogen keuze maken, zodat ik in de toekomst geen spijt krijg van mijn beslissing.”

“Zoek naar vertrouwen” 
Bouhanni is dan wel in gesprek met andere ploegen, de 28-jarige sprinter sluit een langer verblijf bij Cofidis niet uit. “In het wielrennen kan het snel veranderen. Maar ik zoek vooral naar het vertrouwen van vroeger. Het gaat niet alleen om het sportieve. Ik moet ook plezier hebben op de fiets”, hint hij toch op een vertrek.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone