Brabantse Pijl begint met minuut stilte voor Michael Goolaerts
dinsdag 10 april 2018 om 11:34

Brabantse Pijl begint met minuut stilte voor Michael Goolaerts

De Brabantse Pijl staat morgen stil bij het tragische overlijden van Michael Goolaerts. Voordat het startschot zal klinken, zal er ter nagedachtenis een minuut stilte in acht genomen worden.

“We gaan respectvol om met de situatie. We zullen alles een beetje matigen. Bij de ploegenvoorstelling zal Veranda’s Willems-Crelan als laatste team op het podium verschijnen”, zegt koersdirecteur Pascal Demol tegen Sporza.

“Om 12.30u zal er een minuut stilte zijn op de Grote Markt van Leuven. Vervolgens is er de officieuze start met een plaatselijke ronde in Leuven, waarbij de ploeg van Michael Goolaerts het peloton zal aanvoeren tot kilometerpaal nul. Dat zal een zeer bizar gevoel geven. Bij het officiële vertrek zal nog een minuut stilte volgen.”

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
10 april 2018 12:13
En de winnaar zal naar boven wijzen voor de meet.
10 april 2018 18:03
Vind het nog steeds moeilijk hoor. Hoe kan een gezonde jonge een hartaanval krijgen op de fiets? Dit gebeurt bijna nooit, het was ook niet extreem heet... vraag me toch af hoender met de gezindheid zat van de man. Anyway, hopelijk wint een Belg deze koers voor hem❤️
10 april 2018 18:30
voor of na de val is ook nog de vraag toch.door zo,n klap kan je hart ook een optater krijgen.nogmaals sterkte voor een ieder.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.