Brico Cross wordt Ethias Cross

woensdag 3 juli 2019 om 11:19
Brico Cross wordt Ethias Cross

foto: Photopress.be

Brico Cross, een serie van overkoepelende veldritten, krijgt een nieuwe titelsponsor. Ethias, een van de grootste verzekeraars van België, heeft zich namelijk aan de reeks crossen verbonden. Hierdoor rijden Wout van Aert, Mathieu van der Poel en collega’s tijdens deze crossen hun rondjes in een Ethias-setting.

SportIDee, de organisator van deze wedstrijdcyclus die enkele geleden eigendom werd van Golazo Groep, is verheugd met de nieuwe naamgevende sponsor: “Sinds de start van ons project zijn we de voorbije drie jaar serieus gegroeid binnen het veldritcircuit. We gaan erop vooruit niet alleen in aantal wedstrijden (van 6 naar 8) maar ook naar belangstelling bij publiek en renners. Zo organiseren we niet enkel de officiële internationale seizoensopener maar is ook onze slotmanche in Hulst in geen tijd uitgegroeid tot een topwedstrijd”, laat manager Chris Mannaerts weten.

De volledige kalender van Ethias Cross wordt op een later tijdstip geopenbaard, maar duidelijk is al wel wanneer de eerste manche plaatsvindt. Op 8 september is de cross in Eeklo de openingswedstrijd van het internationale veldritseizoen. Er is geen eindklassement gekoppeld aan de serie wedstrijden, die allemaal worden getoond op VTM.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.