'Campenaerts kan twee jaar blijven bij NTT, Assos belangrijke partij in doorstart'

donderdag 19 november 2020 om 08:33
'Campenaerts kan twee jaar blijven bij NTT, Assos belangrijke partij in doorstart'

Victor Campenaerts zou een tweejarig contract tekenen - foto: Cor Vos

Kledingsponsor Assos is een van de drijvende krachten achter de doorstart die NTT Pro Cycling gaat maken. Dat schrijft Cyclingnews. Het Zwitserse bedrijf is al sponsor van de ploeg, maar zou de komende twee jaar een hoofdrol spelen. Mogelijk als co-sponsor.

Naast Assos blijft ook fietsensponsor BMC aan boord bij ploegbaas Doug Ryder, die naar verluidt gaat werken met een budget van acht miljoen euro. Een hoofdsponsor is echter nog niet gevonden, maar de steun van Assos en BMC zou een belangrijke stap in de goede richting zijn.

Contractverlengingen
Het management van NTT zou inmiddels al de nodige contractverlengingen hebben aangeboden. Jay Thomson, Reinardt Janse van Rensburg en Nic Dlamini moeten zorgen voor de Zuid-Afrikaanse kern, terwijl Europees kampioen Giacomo Nizzolo, Victor Campenaerts, Max Walscheid, Domenico Pozzovivo, Andreas Stokbro, Michael Gogl en Dylan Sunderland elk een contract krijgen tot eind 2022.

Aru en Clarke
Voor Carlos Barbero zou dan weer een eenjarige contractverlenging klaarliggen. De ploeg kijkt ook al om zich heen. Volgens Cyclingnews heeft Ryder onder meer lijntjes uitgegooid naar Fabio Aru (UAE Emirates) en Simon Clarke (EF Pro Cycling).

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone