Campenaerts vertrokken naar Mexico voor aanval Werelduurrecord

woensdag 27 maart 2019 om 10:36
Campenaerts vertrokken naar Mexico voor aanval Werelduurrecord

Victor Campenaerts is vandaag geheel volgens planning vertrokken naar Mexico, waar hij volgende maand het Werelduurrecord wil aanvallen. De komende drie weken wil hij zich er nog specifiek voorbereiden op zijn poging.

Zijn vertrek naar Mexico vandaag strookt geheel met de planning, die hij met zijn team eerder al vaststelde. Na zijn winst in de slotrit van Tirreno-Adriatico vertrok hij terug naar België om te recupereren, een laatste pistetest af te leggen, te slapen in een hoogtekamer en een klimaattraining en een lactaattest te doen. Vandaag volgt dan de afreis naar Mexico.

Performance manager Kevin De Weert en Valérie D’Haeze (hoofd administratie en logistiek) reisden onlangs al af naar Mexico om de nodige voorbereidingen te treffen. “We hebben alle facetten ingevuld om Victor een optimale voorbereiding aan te reiken. Als hij op 27 maart afreist, komt hij daar aan zonder zorgen”, zei De Weert eerder.

16 of 17 april
De werelduurrecordpoging van Campenaerts op de wielerpiste van Aguascalientes staat gepland voor 16 of 17 april, afhankelijk van de omstandigheden.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.