Cannondale met drie Nederlanders naar Parijs-Roubaix
vrijdag 8 april 2016 om 08:48

Cannondale met drie Nederlanders naar Parijs-Roubaix

Cannondale heeft drie Nederlanders geselecteerd voor Parijs-Roubaix. Dylan van Baarle, afgelopen zondag nog zesde in de Ronde van Vlaanderen, maakt samen met Sebastian Langeveld opnieuw zijn opwachting. Wouter Wippert maakt zijn debuut in de Helleklassieker.

Matti Breschel ontbreekt. De Deen moest vanwege ziekte afgelopen zondag al vroegtijdig opgeven in de Ronde van Vlaanderen.

Selectie Cannondale voor Parijs-Roubaix
flag-si Kristijan Koren
flag-nz Jack Bauer
flag-nl Sebastian Langeveld
flag-it Alan Marangoni
flag-ie Ryan Mullen
flag-us Philip Gaimon
flag-nl Dylan van Baarle
flag-nl Wouter Wippert

RIDE Magazine
10 Reacties
Sorteer op:
8 april 2016 09:11
Langeveld knechten voor Van Baarle, wat mij betreft!
8 april 2016 09:21
Toch wel een beetje een treurig team, zullen hooguit een man of 3 uitrijden vrees ik voor ze.
8 april 2016 09:23
Geen skujins, maar wel een Gaimon?
8 april 2016 09:44
Je hoeft maar één kopman te hebben die de finale rijdt en Van Baarle zou dat moeten kunnen. Maar geen topfavoriet uiteraard.
8 april 2016 09:45
Nou Wippert krijgt wel een lekker programma zijn eerste jaar WT. Door al die zieke, heeft hij alle belangrijkste voorjaarskoersen gereden.
Ben inderdaad benieuwd wat de taakverdeling is. Langeveld is dit jaar toch wel heel matig bezig. Zal vast zijn redenen hebben, maar toch, tot nu toe geen enkele goede uitslag gereden.
8 april 2016 11:03
van Baarle moet eigenlijk gewoon weer het lef van vorige week aan de dag leggen en er vroeg vandoor gaan. Ze zullen echt nog niet doodsbenauwd meteen het gat dichtrijden.
8 april 2016 11:04
Langeveld is een paar keer gevallen, last van knie gehad, en ziek geweest. Hij is pas 31, dus ik hoop dat hij door het wegkapiteinschap niet vergeet zelf nog een paar hoogtepunten toe te voegen aan zijn carrière.
8 april 2016 11:27
Zwakke ploeg. Begrijpelijk dat ze zo blij waren met de uitslag van Van Baarle in de RVV. Ze hebben iemand als hem nodig.

Als hij ook een goede P-R rijdt is hij de nieuwe kopman voor de komende jaren. Hopelijk vergaat hem het niet hetzelfde als Martijn Maaskant en in mindere mate Sebastian Langeveld.

Ik hoop er ook op dat Langeveld er weer staat in P-R want zijn voorseizoen is echt dramatisch. Wat mij betreft een pleidooi voor dit soort jongens om veel meer te koersen in de Vlaamse koersen. Iedere kans is er één. Iedere kans die je niet benut vergroot het risico dat tegenslag in de resterende koersen je hele voorseizoen verpest.
8 april 2016 12:27
@Koersmaniak

Skujiņš staat gepland voor de Ardennenklassiekers en zit volgens zijn twitter nu even lekker drie dagen thuis. Terrein wat hem ook veel beter ligt. Die gaan we vooraan zien in LBL
8 april 2016 12:56
Van Baarle gaat leuke dingen laten zien. Ik denk weer top 10

Om te reageren moet je ingelogd zijn.