Cant mist zandpassages op BK-parcours: “Misschien wel een massasprint”

Cant mist zandpassages op BK-parcours: “Misschien wel een massasprint”

foto: Cor Vos

zondag 5 januari 2020 om 15:20

Sanne Cant eindigde zondagmiddag op een derde plek tijdens de zevende DVV Trofee-manche, op het parcours rondom de Universiteit van Brussel. Ceylin del Carmen Alvarado en Annemarie Worst eindigden op de eerste twee plekken. “Er zat niet veel meer in”, geeft de renster van IKO-Crelan mee in het flashinterview.

Een derde plaats zonder al te veel foutjes voor Cant. Een mooie opsteker voor het BK in Antwerpen van volgende week, zou je zeggen. “Niet echt. Het zou kunnen zijn dat mijn vorm straks tijdens het WK op het hoogtepunt zit, want ik heb de stijgende lijn te pakken. Het ziet er steeds beter en beter uit. Wel vind ik het erg jammer dat er weinig zand in het BK-parcours zit. Daar kun je het verschil maken, maar nu krijgen we misschien wel een massasprint…”


Alvarado: “Ik maakte veel foutjes, niet gewend van mezelf”

“Het was een mooie strijd met Annemarie Worst”, kijkt de winnares terug op de cross, waar ze vanaf de eerste ronde op pad was met Worst. “Ik had het geluk dat ze op het einde een foutje maakte. Ik had het niet door, maar zag dat ik plots een gaatje had. Anders was het een interessante sprint geweest, al had ik daar wel vertrouwen in. Ik heb nu een voorsprong van twee minuten in het klassement. Dat is een geruststellende gedachte.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair