Chris Froome bedankt iedereen voor steunbetuigingen

zaterdag 15 juni 2019 om 18:39
Chris Froome bedankt iedereen voor steunbetuigingen

foto: Cor Vos

Chris Froome heeft voor het eerst na zijn valpartij gesproken. Vanuit het ziekenhuis in Saint-Étienne laat de Brit op de website van zijn team het volgende weten: “Ik wil iedereen bedanken die me het beste heeft gewenst.”

“Ik bevind me momenteel in een zware periode, maar ik haal veel kracht uit de steun de afgelopen dagen. De support is hartverwarmend en had ik nooit aan zien komen”, spreekt de viervoudig Tourwinnaar dankbaar. “Ik wil ook mijn dankbaarheid naar het team uitspreken, in het bijzonder naar Richard Usher en de medische staf. Als toevoeging daarop wil ik ook het ziekenhuis bedanken. Zij hebben alles gegeven voor me, waarvoor ik heel dankbaar ben. Ik weet hoeveel geluk ik heb gehad en hoe veel ik de mensen die me geholpen hebben verschuldigd ben.”

“Ik kan nu alleen maar vooruit kijken na deze tegenslag. Een lange weg naar mijn volledige herstel ligt voor me, maar die weg begint nu. Ik ben volledig gefocust om in mijn beste vorm terug te keren”, eindigt Froome, die tot slot ook nog een aantal woorden voor zijn familie heeft. “Ik wil mijn vrouw Michelle en mijn familie bedanken. Zij zijn elke stap bij me geweest en zullen me de steun en liefde geven om zo snel mogelijk weer terug te keren.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.