Chris Froome en Michael Woods ontkennen gerucht over intern conflict: “Dit is nieuws voor mij”
Woods en Froome in 2022 - foto: Cor Vos
maandag 3 juni 2024 om 11:22

Chris Froome en Michael Woods ontkennen gerucht over intern conflict: “Dit is nieuws voor mij”

Chris Froome en Michael Woods zouden vorig jaar in de clinch gelegen hebben, omdat Israel-Premier Tech besloot om Froome op verzoek van Woods niet mee te nemen naar de Tour de France. Dat meldde L’Équipe vanochtend. Beide renners hebben inmiddels gereageerd op X. Volgens hen klopt het verhaal niet.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Chris Froome stond vorig jaar niet aan de start van de Tour de France. Volgens L’Équipe was dat op verzoek van Woods, die een volledige ploeg in zijn dienst wilde. De komende Ronde van Frankrijk zou Israel-Premier Tech Froome wel meenemen, omdat deze van grotere publicitaire waarde zou zijn dan Woods.

“Dit is nieuws voor mij”, schrijft Froome, die moet lachen om het gerucht. “Wat jij, Michael Woods?” Woods stemde vervolgens in met Froome: “Haha, hetzelfde hier, vriend.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.