Chris Horner (47) ook in 2019 bij Team Illuminate
woensdag 9 januari 2019 om 20:04

Chris Horner (47) ook in 2019 bij Team Illuminate

Nadat eerder vandaag bekend werd dat Davide Rebellin een jaartje vastplakt aan zijn toch al lange loopbaan, blijkt nóg een routinier in 2019 weer op de fiets te stappen. Chris Horner verbrak in 2013 alle records door op 41-jarige leeftijd de Vuelta a España te winnen. Hij leek al meermaals afscheid te nemen van de wielersport, maar is nu toch weer bevestigd door Team Illuminate.

“De enige echte Chris Horner completeert de selectie van Team Illuminate voor 2019”, schrijft de continentale formatie op haar social media. “Het is een voorrecht om de winnaar van de Vuelta a España 2013 bij ons te hebben en we kijken ernaar uit om hem weer te zien koersen als hij er klaar voor is. Go, Chris!”

Horners loopbaan gaat terug tot 1997, toen hij koerste bij La Française des Jeux. Later kwam hij uit voor onder andere Saunier Duval-Prodir, Predictor-Lotto, Astana en RadioShack. De laatste jaren rijdt hij voornamelijk in het continentale circuit, sinds juni vorig jaar voor Team Illuminate. Hij deed mee aan het Amerikaans kampioenschap en de Roemeense Sibiu Cycling Tour.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.