Circus-Wanty Gobert met vier landgenoten in Omloop Het Nieuwsblad
Loïc Vliegen - foto: Cor Vos (archief)
donderdag 27 februari 2020 om 18:41

Circus-Wanty Gobert met vier landgenoten in Omloop Het Nieuwsblad

Circus-Wanty Gobert trekt zaterdag met vier landgenoten naar Omloop Het Nieuwsblad. Het gaat om Aimé De Gendt, Tom Devriendt, Pieter Vanspeybrouck en Loïc Vliegen. “Mijn voorbereiding tijdens de winter verliep vlekkeloos” zo vertelt die laatste in een persbericht.

Vliegen maakte dit jaar al indruk in enkele Spaanse voorbereidingskoersen, zo werd hij zesde in de Trofeo Serra en achtste in de Trofeo Pollença-Andratx. “Mijn voorbereiding tijdens de winter verliep vlekkeloos en het resultaat daarvan was al meteen in mijn eerste wedstrijden in Mallorca zichtbaar.”

“Ik had meteen een goed gevoel te pakken en deed mee voor de overwinning op zware parcoursen die niet volledig op mijn lijf geschreven zijn. Ik voel me dan ook helemaal klaar”, aldus Vliegen. Zijn werkgever rekent ook op drie Nederlanders met de gebroeders Boy en Danny van Poppel en Wesley Kreder.

“De ploeg is sterk en ik kijk dan ook uit naar het Belgische openingsweekend. We proberen mijn broer Danny zo goed en voltallig mogelijk te omringen, in het geval er een sprint komt”, zo kijkt de oudste Van Poppel alvast vooruit naar aankomende zaterdag.

Selectie flag-be Circus-Wanty Gobert voor flag-be Omloop Het Nieuwsblad (29 februari) 
flag-be Aimé De Gendt
flag-be Tom Devriendt
flag-nl Wesley Kreder
flag-nl Boy van Poppel
flag-nl Danny van Poppel
flag-be Pieter Vanspeybrouck
flag-be Loïc Vliegen

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
27 februari 2020 18:53
Ik tel er maar drie!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.