Cofidis hoopt nog altijd op Bouhanni in Milaan-San Remo
foto: ASO
maandag 18 maart 2019 om 14:47

Cofidis hoopt nog altijd op Bouhanni in Milaan-San Remo

Staat Nacer Bouhanni komende zaterdag aan de start van Milaan-San Remo? Zijn ploeg Cofidis hoopt van wel, al houdt teammanager Cédric Vasseur een slag om de arm. “Het is aan Nacer om te beslissen, maar we rekenen nog altijd op hem”, zo vertelt de oud-renner aan France Info.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Bouhanni hoopte in Tirreno-Adriatico aan zijn vorm te schaven, maar de Franse sprinter moest de Italiaanse rittenkoers al vroegtijdig verlaten. Wat heet: Bouhanni kwam buiten tijd aan in de openingsploegentijdrit. De reden? De 28-jarige renner voelde zich niet fit.

Beslissing na Nokere Koerse 
Bouhanni voelt zich een week later nog altijd niet topfit, maar de Fransman hoopt alsnog te starten La Primavera. Aankomende woensdag zal de sprinter deelnemen aan Nokere Koerse, in de hoop positieve signalen op te vangen. Bouhanni was twee jaar geleden nog winnaar van de Belgische semiklassieker.

“Hij zal een beslissing nemen na Nokere Koerse”, aldus Vasseur, die nog altijd vertrouwen heeft in zijn spurter. “We willen hem de kans zeker niet ontnemen. Vergeet niet dat hij twee jaar geleden ook vroegtijdig moest opgeven in Parijs-Nice. Een week later werd hij achtste in Milaan-San Remo”, is Vasseur hoopvol.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.