Colbrelli verlengt contract bij Bahrain Merida tot eind 2019
foto: Sirotti (archief)
dinsdag 6 juni 2017 om 13:43

Colbrelli verlengt contract bij Bahrain Merida tot eind 2019

Sonny Colbrelli rijdt tot eind 2019 in het tenue van Bahrain Merida. De nieuwbakken ploeg heeft het contract van de rappe Italiaan opengebroken en met een jaar verlengd, maakt het bekend via de ploegwebsite.

De 27-jarige Colbrelli heeft zijn contractverlenging mede te danken aan zijn zeges in de Brabantse Pijl en in Parijs-Nice. “Toen ik dit voorstel ontving, heb ik niet twee keer na hoeven denken”, zegt de Italiaan, die ook tiende werd in de Ronde van Vlaanderen. “Ik ben de ploeg dankbaar dat ze mij meenemen naar de top van het wielrennen, om zo te strijden tegen de grootste kampioenen ter wereld.”

“We zijn bij Bahrain Merida heel blij om een overeenkomst te hebben gesloten met Sonny”, reageert algemeen manager Brent Copeland. “Hij was een van de eerste renners die een contract tekende bij onze nieuwe ploeg. We zijn dan ook trots dat hij de eerste is die zijn verbintenis verlengt bij ons. Hij leert in zijn rol als echte leider van de ploeg. We geloven ook dat er nog meer ruimte is om te verbeteren.”

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
6 juni 2017 13:50
Een heftige regenetappe in de tour waar hij Sagan en Matthews er net oplegt zou wel passen.
6 juni 2017 13:50
Daar gaan ze nog veel plezier aan beleven.
6 juni 2017 13:54
Ook goed dat Bahrein Merida in ieder geval dus nog 2 jaar in het peloton te vinden is.
6 juni 2017 14:37
@MM
Zo ver is het gekomen, dat het wielrennen afhankelijk is van de oliedollars. Vrij onheilspellend. Net daarom zijn initiatieven als de Hammer Series zo interessant om volgen. Hier zit echt wel de toekomst van het wielrennen!!!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.