Collegiaal! Dorstige renner Intermarché-Wanty krijgt bidon van soigneur… Richard Plugge
screenshot: Eurosport
zaterdag 8 juni 2024 om 20:08

Collegiaal! Dorstige renner Intermarché-Wanty krijgt bidon van soigneur… Richard Plugge

Tom Paquot had tijdens de zevende etappe van het Critérium du Dauphine nood aan een bidon. De renner van Intermarché-Wanty probeerde het bij verzorgers van andere teams en kreeg uiteindelijk een drinkbus van de soigneur van Visma | Lease a Bike. Dat bleek echter niet zomaar een soigneur van het Nederlandse team, maar ploegmanager Richard Plugge.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Plugge was aanwezig in het Critérium du Dauphiné en besloot de verzorgers van zijn ploeg een handje te helpen. Tijdens de zevende etappe stond hij, in een koersjasje van Visma | Lease a Bike, langs de kant van de weg om zijn renners te bevoorraden. Toen Paquot (Intermarché-Wanty) hem vroeg om een bidon, twijfelde de teammanager echter niet. Hij drukte de Belg een Visma | Lease a Bike-drinkbus in de hand.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.