Toyota op shirt Trek-Segafredo, Swift langer bij Arkéa-Samsic
foto: Trek-Segafredo
donderdag 2 juli 2020 om 16:15

Toyota op shirt Trek-Segafredo, Swift langer bij Arkéa-Samsic

Wielerflits Kort Trek-Segafredo heeft de samenwerking met sponsor Toyota uitgebreid. Het autobedrijf levert sinds vorig jaar al wagens aan de WorldTour-ploeg, maar is vanaf augustus ook te zien op de shirts als het team in Italië koerst.

Dit is het gevolg van een extra inmenging van de Italiaanse tak van Toyota. De naam Toyota komt tussen de kraag en de mouw tijdens wedstrijden van organisator RCS, te beginnen met Strade Bianche. Dat geldt voor de mannen- en de vrouwenploeg van Trek-Segafredo.


Connor Swift verlengt bij Arkéa-Samsic

Voormalig Brits kampioen op de weg Connor Swift blijft trouw aan Arkéa-Samsic. De 24-jarige Swift heeft met twee jaar verlengd tot en met 2022.

Swift maakte in 2019 de oversteek van het continentale Madison Genesis naar Arkéa-Samsic om te werken voor de sprinttrein van André Greipel. De Duitser verliet het Franse ProTeam aan het einde van vorig seizoen, maar de Brit zag er Nairo Quintana en Nacer Bouhanni voor terug komen.

“Hij heeft dit jaar in Parijs-Nice laten zien Quintana goed te kunnen beschermen, terwijl hij ook makkelijk is te integreren in de sprinttrein van Bouhanni”, aldus manager Emanuel Hubert. “Daarom hebben we besloten om zijn contract te verlengen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.