Copeland ontkent bericht over vertraging Bahrein-project
©Muscat Municipality/Paumer/Kåre Dehlie Thorstad
donderdag 7 juli 2016 om 11:30

Copeland ontkent bericht over vertraging Bahrein-project

Het Bahrein Cycling Team rijdt volgend seizoen al rond in het peloton. Een bericht in L’Équipe dat het project vertraging heeft opgelopen en dat nu wordt gemikt op 2018, is volgens toekomstig manager Brent Copeland nergens op gebaseerd. “Alles gaat juist zoals gepland en het team moet er in 2017 staan”, vertelt hij aan Cyclingnews.

Copeland, de huidige manager van Lampre-Merida, zegt niet te weten hoe het bericht in de wereld komt. “Of ze moeten informatie hebben die niemand van de mensen rond het team heeft”, zegt hij schamper. “Er zijn de afgelopen dagen juist heel veel positieve ontwikkelingen geweest. Al kan ik natuurlijk nog niet over renners praten, we respecteren de deadline van 1 augustus die de UCI hanteert.”

Vincenzo Nibali wordt genoemd als het speerpunt van de nieuwe ploeg uit Bahrein, al heeft de Italiaan meerdere ijzers in het vuur. “Maar alle teams waar we mee hebben gesproken, gaven ons duidelijke garanties over een contract in 2017”, zegt de zaakwaarnemer van de Girowinnaar, die momenteel nog voor Astana rijdt.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
7 juli 2016 12:56
Copeland... Merida....Nibali..dat gaat dus gewoon Lampre worden met wat kleingeld van de martelprins erbij...
7 juli 2016 15:56
Volgend jaar blijkbaar kleine revolutie onder de ploegen... Lampre,Tinkoff, Bora,Cannondale,Giant,IAM,BMC?, LottoNL?,Katusha,Trek,Riis...er staat heel wat te veranderen!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.