Corné van Kessel revancheert zich: “Mooi ploegenspel”
foto: PhotoPress.be
zondag 2 december 2018 om 16:19

Corné van Kessel revancheert zich: “Mooi ploegenspel”

Corné van Kessel noemt zijn overwinning in de Zilvermeercross van Mol een revanche voor zijn zesde plaats van zaterdag. De Nederlander van de Telenet-Fidea-ploeg stelde zichzelf teleur in Hasselt, maar richtte zich goed op voor de cross van Mol. “Gisteren was een grote teleurstelling, maar vandaag des te beter. Dit was mooi ploegenspel”, zegt hij in het flashinterview.

“Met drie op podium is geweldig”, zegt Van Kessel. Zijn Belgische ploeggenoten Jim Aernouts en Thijs Aerts werden namelijk tweede en derde. “Ik heb een paar keer goed door het zand gereden en kwam daardoor voorop te zitten zonder dat ik het wilde. Jim en Thijs hebben ook paar keer het gat laten vallen. Uiteindelijk was het de juiste keuze.”

“Ik ben heel blij met ons drie op podium. Het is al tweede keer dat ik het meemaak”, legt de 27-jarige Nederlander uit. Waar de toppers al een week in het buitenland vertoeven, gaat Van Kessel ook nog op pad. “Vanavond vertrek ik naar de luchthaven, morgenvroeg vlieg ik naar Mallorca voor korte stage.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.