Craddock derde in klassement Ronde van Californië: “Erg blij”
zaterdag 17 mei 2014 om 10:01

Craddock derde in klassement Ronde van Californië: “Erg blij”

Lawson Craddock staat na een lastige etappe met aankomst op Mountain High derde in het algemeen klassement. “Wow, dat was zwaar”, reageert de Amerikaan van Giant-Shimano op de ploegwebsite. “Ik moest erg diep gaan op het einde van de beklimming, maar het was geweldig om vandaag opnieuw de steun van de mannen te hebben.”

“Zij hielden mij uit de wind. En het maakte écht een verschil toen Chad (Haga, red.) op een cruciaal moment koude bidons bracht.” Daarnaast was ook Nederlander Daan Oliver belangrijk. “Daan bleef bij mij tot het einde. Toen ik moest lossen, was hij er om mij op sleeptouw te nemen. Ik had het erg zwaar in de laatste twee kilometers.” Craddock eindigde uiteindelijk als tiende in de daguitslag, drie plaatsen voor Olivier.

“Voorafgaand aan deze wedstrijd was mijn doel om op het podium te eindigen, maar ik wist dat het moeilijk zou worden. Het werk dat het team heeft verricht en het geloof van mannen hebben ervoor gezorgd dat dit mogelijk wordt. De wedstrijd is nog niet voorbij, maar ik ben erg blij dat ik ze kan terugbetalen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.