Cummings gaat nog een jaar door
donderdag 24 augustus 2017 om 11:15

Cummings gaat nog een jaar door

Steve Cummings zal ook volgend seizoen in het peloton te bewonderen zijn. Dimension Data maakte vandaag bekend dat men het contract met de regerend Brits kampioen op zowel de weg als de tijdrit heeft verlengd. De 36-jarige Cummings rijdt sinds 2015 voor de ploeg.

“Ik hou van dit project en de manier waarop het project groeit. Ik ben erg dankbaar en vereerd dat ik van dit team deel uit mag makken. Ik wil blijven helpen om het team te laten groeien en bovendien voor mijn eigen kansen rijden”, aldus Cummings.

Ook de Zuid-Afrikanen Jay Thomson, Jaco Venter, Johann van Zyl en Jacques Janse van Rensburg verlengden hun contract. Zij worden volgend seizoen herenigd met landgenoot Louis Meintjes.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
24 augustus 2017 11:23
Ondanks dat hij al 36 is had ik ook totaal niet verwacht dat hij zou stoppen na dit seizoen hoor. Voor mijn gevoel is hij pas na zijn dertigste echt lekker gaan winnen. De nodige zware valpartijen de laatste tijd. Maar men is nog niet van deze vechtjas af.
24 augustus 2017 12:04
Had vorig jaar nog zijn beste seizoen ooit, nu dit seizoen inderdaad veel tegenslag maar toch nog 2 Britse titels. Kan mss nog een jaar of 3 door.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.