Cyclocross Gullegem pakt uit met duel tussen Van der Poel en Pidcock

woensdag 23 december 2020 om 11:11
Cyclocross Gullegem pakt uit met duel tussen Van der Poel en Pidcock

foto: Cor Vos

De Hexia Cyclocross in Gullegem mag dan een losse cross zijn, er zal op 2 januari een prima deelnemersveld aan de start verschijnen. Een duel om naar uit te kijken is dat tussen Tom Pidcock en Mathieu van der Poel.

Zowel bij de de mannen als de vrouwen zijn in ieder geval drie kampioenstruien te zien tijdens de wedstrijden. Wereldkampioen Mathieu van der Poel, Brits kampioen Thomas Pidcock en Spaans kampioen Felipe Orts Lloret zijn aangetrokken als blikvangers tijdens de herenwedstrijd.

Bij de dames zullen op 2 januari met Belgisch kampioene Sanne Cant, Spaans kampioene Lucia Gonzalez Blanco en Hongaars kampioene Kata Blanka Vas ook in ieder geval drie kampioenen het veld in duiken. “We kunnen nu reeds een mooi deelnemersveld aankondigen. Op dit moment zijn nog verschillende gesprekken lopende en wie weet kunnen we in de laatste rechte lijn met een verrassing uitpakken,” aldus de organisatie in een communiqué.

De organisatoren bevestigden ook de komst van streekrenner Gianni Vermeersch, Jim Aaernouts en Jens Adams. “Met Inge van der Heijden, Katie Compton, Ellen Van Loy, Rebecca Fahringer, Joyce Vanderbeken, Alicia Franck en Loes Sels zullen er ook bij de dames nog verschillende toppers aan de start komen.”

Het parcours van de Cyclocross Gullegem – foto: organisatie

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.