David Gaudu test week voor Tour de France positief op coronavirus
Foto: Cor Vos
zaterdag 22 juni 2024 om 08:39

David Gaudu test week voor Tour de France positief op coronavirus

De Franse klimmer David Gaudu moet passen voor het nationaal kampioenschap van zondag. De renner van Groupama-FDJ testte in aanloop naar de titelstrijd positief op Covid-19, zo laat zijn ploeg weten op het sociaal medium X.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Gaudu zal zich nu concentreren op zijn voorbereiding op de Tour de France, de rittenkoers die volgende zaterdag start in Florence en volgens de ploeg echter niet in gevaar zou komen.

De 27-jarige Gaudu, vorig jaar negende in de Tour de France en in 2022 nog vierde, kende tot nu toe al geen goed seizoen. Het Critérium du Dauphiné werd recent opnieuw een tegenvaller met een vijftiende plaats in het klassement.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.