David van der Poel volgt voorbeeld van jongere broer Mathieu
foto: Joris Knapen
donderdag 13 september 2018 om 21:46

David van der Poel volgt voorbeeld van jongere broer Mathieu

David van der Poel reist komende maand ook niet af naar de Verenigde Staten voor de eerste twee Wereldbekers van het veldritseizoen. Onze 26-jarige landgenoot van Corendon-Circus kwam twee jaar geleden niet in het stuk voor tijdens beide crossen, al won hij daags na de Wereldbeker in Iowa wel de Jingle Cross. Niet van dat alles dus, dit jaar.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
“Ik kijk uit naar zondag!”, schrijft de oudste zoon van Adrie van der Poel op Twitter. De veldrijder begint zijn seizoen dan tijdens de EKZ CrossTour-veldrit in het Zwitserse Baden. “Net als vorig jaar, laat ik de crosses in de Verenigde Staten links liggen. In diezelfde periode zal ik mijn wedstrijden in Europa rijden.” In 2017 bleek dat een goede keuze. David won toen meteen de Radcross Illnau. Ook zijn jongere broer Mathieu zal niet actief zijn in de Amerikaanse wedstrijden. MVDP bouwt rust in na een lang en slopend, zelf in elkaar geflanst cross-weg-mountainbike-seizoen.

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
13 september 2018 21:56
Gelukkig rijd hij zondag wel. Eindelijk gaat het zondag weer beginnen.
13 september 2018 22:06
In elkaar geflanst. Stel je eens voor dat hij een schema gaat volgen. Er eens over na gaat denken.
13 september 2018 22:48
Dat was toch al langer geweten,dat de broers Roodhooft na het afhaken van Mathieu alleen met Meeusen bij de mannen en Cant bij de dames naar de VS gingen.
14 september 2018 08:16
In elkaar geflanst? Wielerflits denk eens na!!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.