zondag 16 juli 2017 om 19:52

De Jongh en Mollema kondigden het al aan: “We hebben die rit gepakt”

Steven de Jongh is een tevreden ploegleider, nadat zijn pupil en landgenoot Bauke Mollema de vijftiende etappe van de Tour heeft gewonnen. Binnen Trek-Segafredo werd uitgekeken naar succes, nadat kopmannen Alberto Contador en John Degenkolb tegenslag kenden. “Deze overwinning is heel belangrijk”, geeft De Jongh aan voor de camera van WielerFlits.

“De sponsoren waren met hoge verwachtingen hier naartoe gekomen natuurlijk”, aldus De Jongh. “Dan valt Alberto vier keer en dan valt John, dus zit je wel op succes te wachten. In de korte rit was Alberto heel goed, toen was de stemming al terug in de bus.”

“Vanmorgen in de meeting hebben we erop gehamerd dat we mee moesten zitten. Bauke zat uiteindelijk mee en we hebben die rit gepakt. En we hadden het vanmorgen al aangekondigd”, lachte De Jongh voor hij de ploegbus instapte.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
16 juli 2017 20:59
Vond De Jongh en De Kort een beetje zuinigjes in hun reacties. Bauk is natuurlijk een hyperindividualist, en hoor daar toch vooral mensen die bezig zijn met anderen. Contador en Degenkolb.
16 juli 2017 23:10
Als je wint maakt dat even niets uit. Stemming zal vanavond opperbest zijn geweest.
17 juli 2017 09:00
De Jongh wordt een beetje cynisch.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.