De Maar en Hoogerland maken rentree in de Sarthe
Foto: Roompot-Oranje Peloton
maandag 4 april 2016 om 14:04

De Maar en Hoogerland maken rentree in de Sarthe

Marc de Maar en Johnny Hoogerland van Roompot Oranje Peloton maken in het Circuit Cycliste Sarthe hun rentree. De Maar kampte lang met knieproblemen en heeft daardoor sinds de Ruta del Sol niet meer gekoerst, terwijl Hoogerland ziek afhaakte in de Ronde van Catalonië.

De ploeg meldt dat naast De Maar en Hoogerland ook Huub Duijn, Maurits Lammertink, Raymond Kreder en Nick van der Lijke mee zullen doen aan de Franse rittenkoers.

Het Circuit Cycliste Sarthe staat van vijf tot en met acht april op het programma. De afgelopen twee edities werden gewonnen door Ramunas Navardauskas. Opvallend is dat per ploeg maar zes renners mogen meedoen aan deze wedstrijd.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
4 april 2016 14:10
Over renners met knieproblemen gesproken: weet iemand hoe het met Veelers gaat? Een jaar geleden geopereerd en sindsdien amper koersen gereden.
4 april 2016 20:56
@vlek
Grappig, moest toevallig vandaag ook aan Tom Veelers denken toen ik aan het rampseizoen van Giant dacht. Hoe het met hem gaat? Op zijn eigen site is de laatste update van begin december waarin hij aangeeft dat tijdens het trainingskamp in januari gekeken zou worden of hij wedstrijdfit zal zijn. En dat hij nog niet pijnvrij in zijn knie is.
Gezien het feit dat hij ondanks de magere basis aan beschikbare renners bij Giant nog steeds niet wordt opgesteld zal het herstel nog niet geweldig lopen.
4 april 2016 22:37
Ja, vervelende situatie voor zo'n jongen. Hopen dat hij gedurende het seizoen weer pijnvrij kan gaan koersen. Gelukkig heeft hij vorig jaar nog wel voor twee jaar bijgetekend, dat geeft hem wat meer tijd.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.