De nieuwe WielerFlits-site staat online
vrijdag 4 mei 2018 om 23:29

De nieuwe WielerFlits-site staat online

Een dag later dan oorspronkelijk gepland presenteren wij vandaag een frisse, nieuwe vormgeving. Met deze nieuwe lay-out willen wij jullie wielerfans in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Een van de belangrijkste toevoegingen is de introductie van een liveblog. Tijdens de Giro d’Italia kan je op WielerFlits iedere etappe op de voet volgen via een uitgebreide tijdlijn. In de chatbox die naast de tijdlijn staat, kan je de koers met andere leden bespreken.

We hebben de ambitie om de site constant te blijven verbeteren. Mis je iets, heb je een suggestie of zou je een bepaalde optie graag toegevoegd zien?
Laat het ons weten in de reacties!

RIDE Magazine
233 Reacties
Sorteer op:
1 6 7 8
7 mei 2018 08:58
Op de oude site kon ik probleemloos inloggen via Firefox. Op de nieuwe site gaat dat niet. Van alles geprobeerd, maar inloggen lukt niet. Ook een mailadres om jullie te mailen, kon ik niet zo snel vinde. Via Chrome lukt inloggen wel (dus mijn inlognaam en wachtwoord klopten gelukkig toch), maar dat gebruik ik zelden.
De opzet is ziet er goed uit, maar via de mobiel (Samsung) is de site zeer slecht te volgen, helaas.
7 mei 2018 09:18
Ik sluit me aan bij het koor. Graag het volgtopic weer in ere herstellen, dat was echt de grootste toegevoegde waarde van wielerflits. Als ik zelf de koers pas het laatste uur kon volgen, las ik altijd met veel genoegen het volgtopic terug, om meteen helemaal op de hoogte te zijn. Verder bood het heel vaak uitkomst bij hiaten in de eigen waarneming, of gebrekkige kennis van de commentatoren van televisie: “dat was toch niet Oomen die daar moest lossen? “ En dan nog het teruglezen van al die super irritante, maar niet te missen, zinloze discussies. Snel weer invoeren aub.
7 mei 2018 09:26
Tjonge, eerste keer dat ik op de pc de website bezoek, en idd, nog geen 50% van de homepage is WF, de andere helft is reclame, dat is me toch echt wat te veel van het goede. Zelfde reden waarom ik ooit (in een ver verleden) de Volkskrant heb opgezegd, daar was de voorpagina op een gegeven moment ook voor de helft advertentie.
Ik snap heel goed dat reclame nodig is, ik klik zelfs af en toe op zo'n ding om jullie aantrekkelijker te maken voor adverteerders, maar dit?

Verder eens met alle voorgaanden, volgtopic terug!

Verder moet ik nog even wennen, maar het oogt wel mooier allemaal.
7 mei 2018 09:32
Ik hou meer van simpele sites. Deze website heeft nu iets te veel plaatjes en koppen voor mij. Ik mis een simpel lijstje met headlines, dan beslis is zelf wel wat ik belangrijk vind en wat niet.

Volg topic werkt voor mij niet meer goed. De live chat is klein, je kan niet scrollen en de timestamps van berichten klopt soms niet.

Ik schakel voorlopig even over op /r/peloton.

In ieder geval kudo's voor het updaten van de website. Het levert een hoop commentaar op maar soms moet het gewoon een keer.
7 mei 2018 10:00
Erg onoverzichtelijk in iOS/IPhone, je moet wel erg veel scrollen en dat begint me nu wel tegen te staan. Wil gewoon met 1 klik een overzicht van het nieuws kunnen zien, en niet eerst door alle foto’s en advertenties moeten scrollen. Op een laptop is de nieuwe site nog wel te doen, maar toch ook al erg druk.
7 mei 2018 10:37
Met de opzet en lay-out vd Homepagina en het nieuwsorenzicht kan ik goed leven. Overzichtelijk en een strakke moderne lay-out. Wat stoorde was dat je in elke nieuws bericht op elke pagina reclame zag (video) dat zie ik nu niet meer, dat was teveel vh goede.

Ik zou wel:
- In elk bericht beginnen met het nieuwste als standaard instelling.
- Nog alle browsers goed checken, op firefox zag je dat o.a. scrollen in de chat niet ging, ook een timestamp zag ik niet.

Op mijn smartphone (android) ziet alles er OK uit zo lijkt het.

Het volgtopic had altijd al een hoog chat gehalte en dat dit nu een chat is geworden vind ik niet zo'n probleem, al was er met het livetopic ook niet veel mis, maar na de koers is dat eigenlijk niet meer relevant.

Ik zie dat recente reacties links onder staat zodat je oude berichten weer naar boven kunt halen.
Welke code kan ik eigenlijk allemaal gebruiken?

test [img]http://www.wielerflits.nl/wp-content/uploads/2018/05/viviani_giro-e1525620272219.jpg[/img]
7 mei 2018 10:54
Moet ik me nog echt 3 weken ergeren aan die Hammer reclame? En graag het volgtopic terug.
7 mei 2018 10:55
Net zoals vele anderen zou ik graag het 'Volg hier' topic weer terugzien voor de grote koersen. Dat was echt een fijne toevoeging. Als ik dan rond half vijf s'middags thuis kwam kon ik zo alles wat in de koers was gebeurt teruglezen en was ik weer helemaal bij. Ook waren de discussies tussen verschillende leden leuk en soms vermakelijk en interessant om te lezen.

Dus ik hoop dat het 'volg hier' weer gauw terugkomt.
7 mei 2018 11:51
Gaat er nog iets met het forum gebeuren of niet?

Dat er maar 5 topics getoond worden is echt zo'n onbegrijpelijke keuze. Een nieuw topic verdwijnt zo meteen, zonder dat mensen überhaupt van het bestaan weten. Net een topic over het WK geopend, dat zal binnen 20 minuten verdwenen zijn van de forum pagina en er zal niks meer mee gedaan worden.

Doe iets met de feedback van iedereen, en verander dit toch zo snel mogelijk weer... Ik blijf het echt bizar vinden dat jullie dit tijdens de Giro wilden "proberen", maargoed ik ben de baas niet. Echter is het van cruciaal belang dat er zo snel mogelijk iets gedaan wordt met alle feedback, want ik ben ervan overtuigd dat er trouwe wielerflitsers verloren gaan. Zeker het wielerforum was iets dat voor velen een reden was om wielerflits te gebruiken. Zo is die lol er snel van af.
    7 mei 2018 13:24
    Ik sluit mij hier bij aan, ik volg wf vanaf het begin als opvolger van een andere site die opeens ging vernieuwen, ik ben op vakantie en wil het wielrennen graag volgen zoals ik dit ben gewend de afgelopen jaren. Tot zover mijn bescheiden mening
1 6 7 8

Om te reageren moet je ingelogd zijn.