Deceuninck-Quick-Step en Shimano verlengen sponsordeal

vrijdag 26 februari 2021 om 11:24
Deceuninck-Quick-Step en Shimano verlengen sponsordeal

foto: Cor Vos

Deceuninck-Quick-Step zal ook dit seizoen gebruikmaken van fietsonderdelen van het Japanse bedrijf Shimano. De componentenfabrikant en de Belgische formatie hebben besloten om het sponsorcontract te verlengen.

Beide partijen wisten de voorbije jaren vele successen te boeken en ook in 2020 waren er weer voldoende hoogtepunten. Zo veroverde Sam Bennett de groene trui in de Tour de France en João Almeida droeg in de Giro d’Italia liefst vijftien dagen de roze trui. Verder werd Julian Alaphilippe wereldkampioen met fietsonderdelen van Shimano.

“We zijn natuurlijk ontzettend blij dat we ook dit jaar weer samenwerken met Shimano”, aldus Ricardo Scheidecker, die bij Deceuninck-Quick-Step werkzaam is als Technical & Development director. “Shimano heeft ook een passie voor het verder ontwikkelen van de wielersport en is altijd op zoek naar verbetering.”

Deceuninck-Quick-Step zal dit seizoen terugvallen op onderdelen van de Shimano Dura-Ace-groep. Shimano besloot eerder dit jaar al om de sponsorcontracten met wielerploegen Jumbo-Visma en Groupama-FDJ te verlengen.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.