Matteo Trentin mist kampioenschap, nieuwe shirtsponsor Deceuninck-Quick-Step
foto: RV
vrijdag 18 juni 2021 om 16:30

Matteo Trentin mist kampioenschap, nieuwe shirtsponsor Deceuninck-Quick-Step

Wielerflits Kort In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over Matteo Trentin en Deceuninck-Quick-Step.

Update – Matteo Trentin mist kampioenschap

Matteo Trentin moet dit weekend het Italiaans kampioenschap noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. De renner van UAE Emirates liep onlangs bij een val in de Ronde van Slovenië een huidinfectie aan zijn voet en enkel op. Hij wordt daar inmiddels aan behandeld, maar moet wel de strijd om de tricolore laten schieten.


Deceuninck-Quick-Step haalt nieuwe shirtsponsor binnen

Deceuninck-Quick-Step heeft een driejarig sponsorcontract gesloten met het Belgische Safety Jogger. Het logo van het bedrijf in veiligheidsmateriaal en -schoenen is vanaf 2022 een van de sponsors op het tenue van de ploeg van Patrick Lefevere.

Lefevere laat in een persbericht heel blij te zijn met de nieuwe partner. “Het bedrijf is niet ver van ons hoofdkwartier gevestigd en is tot een internationale speler aan het uitgroeien. We erkennen hun passie voor het produceren van kwalitatieve en innovatieve producten die in elke omgeving presteren, kwaliteiten die wij ook nastreven met Deceuninck-Quick-Step. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

De ploeg laat weten dat het om een officiële shirtsponsor gaat, geen titel- of co-titelsponsor.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.