Deceuninck-Quick-Step met Alaphilippe en Bennett in Milaan-San Remo
foto: Cor Vos
woensdag 17 maart 2021 om 11:33

Deceuninck-Quick-Step met Alaphilippe en Bennett in Milaan-San Remo

Deceuninck-Quick-Step kan zaterdag twee kaarten trekken in Milaan-San Remo. Julian Alaphilippe en Sam Bennett hopen op een ander koersverloop, maar gaan allebei voor de overwinning.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Davide Ballerini, Kasper Asgreen, Zdenek Stybar, Yves Lampaert en Tim Declercq maken de selectie van het Belgische WorldTour-team compleet. Met Ballerini heeft Bennett een luxeknecht: de Italiaan won dit seizoen al drie koersen.

“Ik houd van Milaan-San Remo”, vertelt Alaphilippe in een persbericht van zijn ploeg. “Het is een schitterende wedstrijd en ik ben blij om wederom aan de start te staan. Dat ik in de regenboogtrui start, maakt het allemaal nog net iets specialer.”

“Mijn seizoen was tot dusver goed en mijn conditie gaat met de wedstrijd vooruit. Het vertrouwen is ook daar. We hebben een sterk en gemotiveerd team en hopen er zaterdag te staan.”

flag-be Deceuninck-Quick-Step voor flag-it Milaan-San Remo
flag-fr Julian Alaphilippe
flag-dk Kasper Asgreen
flag-it Davide Ballerini
flag-ie Sam Bennett
flag-be Tim Declercq
flag-be Yves Lampaert
flag-cz Zdenek Stybar

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.