Deceuninck-Quick Step met Evenepoel en Lampaert in Tour of Norway
foto: Cor Vos
maandag 27 mei 2019 om 13:38

Deceuninck-Quick Step met Evenepoel en Lampaert in Tour of Norway

Deceuninck-Quick Step staat kort voor haar eerste deelname aan de Tour of Norway. De ploeg trekt met de Belgen Remco Evenepoel, Tim Declercq en nationaal kampioen Yves Lampaert naar de zesdaagse rittenkoers, die morgen van start gaat.

Vijf van de zes renners kwamen afgelopen week ook al in actie tijdens de Hammer Series in Stavanger; Remco Evenepoel, Yves Lampaert, Álvaro José Hodeg, Davide Martinelli en Petr Vakoč wonnen er zaterdag de Hammer Sprint door Team Sunweb en Mitchelton-Scott te verslaan. In de Tour of Norway krijgen ze versterking van Tim Declercq, die eerder deze maand actief was in de Amgen Tour of California.

“We staan aan het vertrek na een erg degelijk optreden in de Hammer Series en we hopen dat we onze goede vorm kunnen doorzetten in de mooie Tour of Norway”, zegt ploegleider Tom Steels. “Het zijn geen makkelijke ritten, maar de jongens zijn gemotiveerd en krijgen hun kansen. Dit team is een mix van jeugd en ervaring, waardoor we meerdere kaarten kunnen spelen: van het rijden van een sprint tot een aanval. We willen onze kansen pakken en een sterke prestatie neerzetten.”

Selectie Deceuninck-Quick Step voor de flag-no Tour of Norway 2019
flag-be Tim Declercq
flag-be Remco Evenepoel
flag-co Álvaro José Hodeg
flag-be Yves Lampaert
flag-it Davide Martinelli
flag-cz Petr Vakoč

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.