Deceuninck stopt als hoofdsponsor Deceuninck-Quick-Step
foto: Cor Vos
dinsdag 18 mei 2021 om 19:28

Deceuninck stopt als hoofdsponsor Deceuninck-Quick-Step

Op de dag dat Quick-Step Floors het sponsorcontract van de ploeg-Lefevere met zes jaar verlengt, maakt Deceuninck bekend dat het na 2021 stopt als hoofdsponsor. “Deceuninck wil de Wolfpack bedanken voor de vele fantastische momenten en zijn inspirerende temperament. We wensen alle leden het beste toe in de toekomst”, klinkt het in een persbericht.

“Toen Deceuninck en het wielerteam van Patrick Lefevere elkaar vonden in oktober 2018 was het team bezig aan een moeilijke zoektocht naar sponsors”, vertelt Francis Van Eeckhout, de CEO van Deceuninck Group. “Als wielerliefhebber en ondernemer zag ik de gelijkenissen in sterkte en betrouwbaarheid tussen de Wolfpack en ons merk Deceuninck. Beide ambitieus en futureproof.”

“Als één Deceuninck-team hebben we onze nieuwe raam- en deurprofielen, Elegant, succesvol gelanceerd in Europa. Intern vinden we het belangrijk om de Wolfpack spirit levendig te houden en verder topproducten te leveren aan onze klanten”, aldus Van Eeckhout.

Kunststofverwerkingsbedrijf Deceuninck was de voorbije drie seizoenen hoofdsponsor van de WorldTour-ploeg. Of naast Quick-Step Floors nog een andere sponsor zich aansluit in de naam van de wielerploeg, is nog niet bekend.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
19 mei 2021 11:47
Intussen zou Deceuninck toch doorgaan tot 2027 met Lefevere

Om te reageren moet je ingelogd zijn.