Degenkolb kent programma tot Parijs-Roubaix
Foto: Sirotti
donderdag 15 januari 2015 om 13:40

Degenkolb kent programma tot Parijs-Roubaix

John Degenkolb heeft zijn programma voor de komende maanden bekend gemaakt. De 26-jarige Duitser begint zijn seizoen op 4 februari in Dubai. Zijn voorjaar besluit hij in Parijs-Roubaix, waar hij afgelopen seizoen als tweede eindigde.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In 2014 koos Degenkolb nog voor een voorbereiding op Franse bodem. Medio februari won hij in de Ronde van de Middellandse Zee drie ritten op rij. Dit seizoen geeft hij de voorkeur aan de Spaanse zon, zo weet Biciciclismo. Na de Ronde van Dubai volgen de Vuelta a Murcia en de Ruta del Sol.

De renner van Giant-Alpecin zal zich in Parijs-Nice voorbereiden op Milaan-San Remo. Daarna volgen de Vlaamse voorjaarsklassiekers met E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.