woensdag 10 april 2024 om 19:44

Demi Vollering houdt lippen nog steeds stijf op elkaar over toekomst

Video Dat Demi Vollering aan het einde van het seizoen vertrekt bij Team SD Worx-Protime, dat is inmiddels al een tijdje bevestigd. Ploegleider Danny Stam en team-manager Erwin Janssen reageerden al op het nieuws, maar Vollering zelf weigert vooralsnog haar keuze te verklaren.

Het statement dat het management van SD Worx-Protime op de dag van Dwars door Vlaanderen naar buiten bracht, kan je vreemd noemen. “We hebben Demi een genereus aanbod gedaan en aangegeven dat hierop gereageerd kon worden voor een bepaalde datum. Het management van Vollering heeft hier niet op gereageerd. Daarom gaan wij ervan uit dat Vollering de ploeg zal verlaten aan het eind van het jaar”, klonk het toen bij de ploeg.

Geen verklaring
Vollering zou daar haar eigen inkijk over kunnen geven, maar na Dwars door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen meed ze telkens de mixed zone waar de journalisten stonden. Na de Brabantse Pijl praatte ze wel met de pers. Maar wanneer haar werd gevraagd naar haar kijk op de situatie, reageerde ze vrij ontwijkend. “Over dat statement heb ik niets te zeggen. Ik wil alleen naar het sportieve kijken.”

“Waarom ik niets wil zeggen? Het is heel simpel. Ik focus me nog helemaal op dit seizoen, dit seizoen rijd ik gewoon voor SD Worx-Protime. Dan kunnen jullie er heel veel over vragen, maar officieel mag ik sowieso nog niets zeggen tot 1 augustus. Daarvoor gaan jullie niets van me horen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.