Denise Betsema rondt perfect weekend af met winst in Hulst
foto: Photopress.be
zondag 17 februari 2019 om 14:25

Denise Betsema rondt perfect weekend af met winst in Hulst

Denise Betsema heeft de Vestingscross in Hulst op haar naam geschreven. Net als gisteren in Middelkerke had ze enkele ronden nodig om in haar ritme te komen, maar aan het eind rekende ze al bij al makkelijk af met Annemarie Worst en Inge van der Heijden.

Gisteren in Middelkerke kende Europese kampioene Annemarie Worst nog een totale off-day, waardoor ze een eindzege in de Superprestige wel op haar buik kon schrijven, maar vanmiddag was ze alweer dik in orde. Als een bliksemschicht schoot ze uit de startblokken en zo sloeg ze vrijwel direct een kloofje. Landgenote Ceylin del Carmen Alvarado verging het intussen minder goed, zij kwam in een afdaling ten val.

Na een ronde was de eerste achtervolgster Denise Betsema, die uit de achtergrond was opgerukt. De renster van Marlux-Bingoal fietst momenteel rond op een roze wolk, nadat ze deze week haar contract verbeterd en verlengd zag worden tot en met 2023. Het duurde dan ook niet lang voor Betsema helemaal naar voren vlamde. Betsema gaf Worst weinig rust en ging erop en erover. De Europese kampioene had geen gepast antwoord meer in huis, want er was vandaag weinig te doen aan de Texelse.

foto: Photopress.be

Brico Cross 2018-2019
Uitslag manche 7: flag-nl Hulst

1. flag-nl Denise Betsema (Marlux-Bingoal)
2. flag-nl Annemarie Worst (Steylaerts-777)
3. flag-nl Inge van der Heijden (CCC Team)
4. flag-us Katie Compton (Trek)
5. flag-nl Ceylin del Carmen Alvarado (Corendon-Circus)
6. flag-be Loes Sels (Pauwels Sauzen-Vastgoedservice)
7. flag-be Laura Verdonschot (Marlux-Bingoal)
8. flag-be Ellen van Loy (Telenet-Fidea)
9. flag-nl Maud Kaptheijns (Charles)
10. flag-gb Anna Kay (Experza-Footlogix)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.