Derde eindzege Jetse Bol: “Winnen is altijd mooi” (video)
foto: WielerFlits
zondag 17 mei 2015 om 17:32

Derde eindzege Jetse Bol: “Winnen is altijd mooi” (video)

Jetse Bol kon vanmiddag juichen in Rijswijk. De renner van Join-S|De Rijke schreef namelijk voor de derde keer in zijn loopbaan Olympia’s 3M Tour op zijn naam. De slotdag bezorgde hem geen problemen. “In het begin hebben we gelijk het peloton van voren gecontroleerd”, vertelt hij direct na afloop voor de camera van WielerFlits. “Winnen is altijd mooi.”

“Er reed al gauw een groepje weg, en er zat niemand gevaarlijk bij”, legt hij uit. Uiteindelijk wist die kopgroep voorop te blijven, waardoor de bonificaties weg waren. Bol wil dit niet het startpunt van het nieuwe begin noemen. “Dat is 1 januari geweest. Ik ben doorgegaan zoals ik altijd deed; gewoon hard trainen en er voor leven. In status ben ik geen prof, maar in de manier waarop je dat beleeft is dat belangrijker. En dat komt er nu mooi uit”, zegt de 25-jarige oud-renner van Rabobank, Blanco en Belkin.

Over de toekomst kan hij nog niks zeggen. “Ik heb nog geen lijntjes lopen. Ik ga door met wat ik aan het doen ben, en dan gaan we het zien”, zegt Bol, die nog wel gaat feestvieren.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
17 mei 2015 17:36
Toch mooi van Bol dat hij de 3e keer wint. Hopen dat hij dit seizoen nog mooie uitslagen kan rijden als opstap naar een niveau hoger.

off topic; En nog meer Jong Nederlands succes voor Oomen in De Tour Rhone, Alpes Isere. Nu nog die lijn doortrekken straks bij de profs.
17 mei 2015 20:37
"winnen is altijd mooi", en zo is dat ;)
Wijze woorden van Jetse hier

Om te reageren moet je ingelogd zijn.