Devenyns tekent nieuw contract bij Deceuninck-Quick-Step
Devenyns (rechts) - foto: Cor Vos (archief)
maandag 10 juni 2019 om 15:37

Devenyns tekent nieuw contract bij Deceuninck-Quick-Step

Dries Devenyns heeft een nieuw contract getekend bij Deceuninck-Quick-Step. De 35-jarige Belg staat nu tot het einde van 2020 onder contract bij de ploeg van manager Patrick Lefevere.

“De ploeg heeft een goede sfeer en ik voel mij hier thuis”, zegt Devenyns, die bezig is aan zijn tweede periode onder de vleugels van Lefevere. “Ik hoop dat we samen kunnen blivjen winnen, zoals we dat gedaan hebben de laatste jaren. Ik vind het leuk werken in deze ploeg en hopelijk kan ik mijn ervaring gebruiken om meer succes te behalen. Er zijn zoveel jongere renners, het is geweldig om met hun samen te werken.”

Vorige maand al liet Lefevere weten in gesprek te zijn met Devenyns. Sterker nog, om Julian Alaphilippe binnenboord te houden, moest de ploegbaas ook Devenyns verlengen. “Alaphilippe had geen zotte eisen. Hij wilde alleen dat ook Devenyns verlengde”, vertelde Lefevere. “Dries is opnieuw een belangrijke verlenging voor volgend jaar. Hij speelt een grote rol in het succes dat wij hebben gehad. Hij is een leider in de koers.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.