Deze Belgen rijden dit jaar de UAE Tour
Thomas De Gendt - foto: Cor Vos
zondag 21 februari 2021 om 10:27

Deze Belgen rijden dit jaar de UAE Tour

Dertien Belgische wielrenners zijn vandaag begonnen aan de UAE Tour. Het is niet verwonderlijk dat Alpecin-Fenix en Lotto Soudal hofleveranciers zijn met respectievelijk vijf en vier landgenoten.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Alpecin-Fenix rekent op Roy Jans, Jasper Philipsen, Jonas Rickaert, Gianni Vermeersch en Louis Vervaeke. Lotto Soudal heeft Jasper De Buyst, Thomas De Gendt, Tosh Van der Sande en Harm Vanhoucke opgenomen in de selectie.

Ook Kenneth Vanbilsen, Iljo Keisse, Kévin Van Melsen en Ben Hermans doen mee aan de rittenkoers door de Verenigde Arabische Emiraten. Vorig jaar moesten we het met minder landgenoten doen in de UAE Tour.

flag-be Alpecin-Fenix
flag-be Roy Jans
flag-be Jasper Philipsen
flag-be Jonas Rickaert
flag-be Gianni Vermeersch
flag-be Louis Vervaeke

flag-fr Cofidis
flag-be Kenneth Vanbilsen

flag-be Deceuninck-Quick-Step
flag-be Iljo Keisse

flag-be Intermarché-Wanty-Gobert
flag-be Kévin Van Melsen

flag-il Israel Start-Up Nation
flag-be Ben Hermans

flag-be Lotto Soudal
flag-be Jasper De Buyst
flag-be Thomas De Gendt
flag-be Tosh Van der Sande
flag-be Harm Vanhoucke

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.