Dit is het nieuwe shirt van ploeg Puck Moonen en Thalita de Jong

dinsdag 7 januari 2020 om 11:50
Dit is het nieuwe shirt van ploeg Puck Moonen en Thalita de Jong

foto: Screenshot

Kledingfabrikant Decca heeft op social media het tenue van Chevalmeire onthuld. De Belgische ploeg maakt dit jaar haar debuut op UCI-niveau. Onder meer ex-veldritwereldkampioene Thalita de Jong en Puck Moonen zullen voor de ploeg uitkomen.

In het shirt van de zwembaden-fabrikant reed De Jong afgelopen seizoen ook al wat wedstrijden. Het nieuwe tenue verschilt niet veel met het oude.

Naast Moonen en De Jong zullen nog twee Nederlandse rensters de kleuren van het team verdedigen. Teammanager Davy Wijnant trok Natalie van Gogh en Demi de Jong, de jonge zus van Thalita, aan. Natalie Bex, Kelly Van Den Steen, Febe Schokkaert en de zusjes Kelly, Lenny en Demmy Druyts houden de Belgische eer hoog. De ploeg wordt vervolledigd door de Italiaanse Rossella Ratto.

Op 19 januari presenteert de nieuwe UCI-vrouwenploeg zich tijdens de wielerbeurs Velofollies.

Chevalmeire Cycling in DECCA kledij

Announcement! Chevalmeire Cycling en Decca gaan in 2020 samen de weg op! Wij kijken al uit naar de eerste Vlaamse klassiekers! Ontdek de rensters op de ploegvoorstelling tijdens Velofollies op zondag 19 Januari te Kortrijk! Wil je erbij zijn? Volg ons en tag 2 vrienden onder deze post, en wie weet nodigen wij jou uit om samen met die twee vrienden van de partij te zijn!

Geplaatst door Decca op Maandag 6 januari 2020

Overzicht: Wielertenues 2020

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.